© 2018 Royal Flush All Rights Reserved.
Arno te Loo

Tourde in 1973 als jongste drummer door geheel Nederland en was te horen in diverse Nationale radio programma's. Gedurende zijn 10e tm 13e behaalde Arno als slagwerker 3 keer de 2e plaats in Nationale Solisten concoursen. Klassiek geschoold besluit Arno alsnog om na het behalen van het toelating examen voor het conservatorium een andere richting te kiezen.

Gegrepen door de rockmuziek zwerft hij door diverse lokale en nationale bandjes en ontpopt zich daarna als een veelzijdige inval en sessie muzikant. In de jaren '90 beland Arno in het commercieele Top 100 circuit en besluit dan tevens om vanaf 1995 een maatschappelijke carriere verder uit te bouwen;  pakt de school weer op en bouwt daarna zijn ondernemerschap uit. Vanaf 1999 tm 2003 koerst hij door Europa met zijn Audio Visuele & Productie bedrijf en begeleid en faciliteert hij diverse (inter)nationale acts tijdens optredens en festivals.       

In 1999 besluit Arno om een pauze als actief muzikant in te lassen .. Hij legt zich toe op het lesgeven aan talentvolle runner-ups en levert enkele nationale toppers af.   In 2007 besluit Arno vrij onverwacht de draad zelf weer op te pakken en speelt vanaf dan in diverse tribute bands ( Meanstreak, tribute to Y&T / 4EIGNER, tribute to Foreigner/ Aeroforceone, tribute to Aerosmith/ In the Shadow, tribute to Whitesnake/ Smokin' , tribute to Boston) Gedurende de daaropvolgende jaren speelt Arno met deze bands hobbymatig live door geheel Europa.

In 2012 start hij Phoenix Event Productions en organiseert hij samen met enkele collega's en vrienden een Wellfare Tour voor de CliniClowns onder de noemer "Tribute to the Classics of Rock".  Als sidekick werd daarbij ook aandacht gevraagd voor de organisatie Bikers Against Child Abuse.
Uit deze periode leert Arno de overige bandleden kennen en zou een samenwerking slechts een kwestie van tijd zijn.